Rólunk

Kert a lelke mindennek!

Nincs könnyű dolgunk, hiszen ebben a virtuális világban nehéz személyes hangvételben bemutatni munkáinkat...Önnek pedig szintén nehéz arc, és hang nélkül pusztán néhány kép alapján döntenie.

Kérjük mégis, hogy szánjon ránk néhány percet. Íme, néhány gondolatunk, amit szeretnénk megosztani Önnel...

Úgy véljük, hogy a legjobb reklám a személyes ajánlás, igyekszünk tehát eszerint végezni a megrendelt munkát. Szeretjük a visszatérő ügyfeleket, a jó viszony kialakítását, és rendszerint erre törekszünk.

2006-ban indítottuk vállalkozásunkat, és törekedtünk az egyre színvonalasabb minőségi kertépítésre. Fő profilunk: öntözőrendszerek tervezése, kiépítése, gyepfelület-létesítés, növényágyások kialakítása a megfelelő minőségi növénybeszerzés biztosításával.

Öntözőrendszer-filozófiánk:

Minden öntözőrendszer árajánlat igénylése során elsődlegesen tervrajzot készítünk, mely elengedhetetlen a minőségileg kifogástalanul működő rendszer kiépítése során.

A tervrajz mellé csatoljuk a részletesen kidolgozott anyaglistát, és árajánlatot.

Az árajánlat elkészítése során figyelembe vett szempontjaink:

- Márkafüggetlenség

o Minden márkaképviselet termékeinek megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Márkafüggetlenségünkkel tudjuk elérni azt, hogy az egyes gyártók által kínált termékek közül a legmegbízhatóbb ár/értékkel rendelkező darabot választhassuk, így ötvözzük a minőséget a megfelelő árral ügyfeleink részére.

Kertépítő filozófiánk:

A kert kialakítása során lényeges szempontnak tekintjük a kert jövőbeni fenntarthatóságát. A növénylista összeállítása során figyelembe vesszük a kerttulajdonosok igényeit, a kertre fordított idejüket, és a funkcionalitását. A megfelelő növényismereti szaktudásunkkal igyekszünk a legjobb fajtákat javasolni a megfelelő kertkörnyezetbe.

Kertfelmérést követően előzetes megbeszélés alapján készítjük el az igényeknek megfelelő növénylistát.

- Minőségi növényalapanyag

o A kert növényeinek összeválogatása során megfelelő minőségű áruval rendelkező faiskolákból szerezzük be a fajtákat. „Kertész szemmel" válogatjuk ki a kertbe ültetett növényeket, mindig erőteljes, egészséges tövek kiválogatásával.

- Gyeplétesítés

o A kerttulajdonosok és a terület igényei alapján segítjük a választást a fűmagvetés és gyepszőnyegterítés kérdéskörében.

Végzettségeink:

- Dísznövénytermesztő szakirányon szerzett szakközépiskolai végzettség

- Dísznövénytermesztő szakirányon végzett kertészmérnöki diploma

- Kertépítő-és zöldfelület fenntartó szakmérnöki diploma

- Környezetgazdász szakirányon végzett kertészmérnöki diploma

Referenciamunkáink:

- Számos magánkert kertépítése, automata öntözőrendszerének kialakítása

- PAKS MVM OVIT belső irodaház kertépítés: gyeplétesítés, növényültetés, sövénylétesítés, fasorok kialakítása.

- PAKSI IPARI PARK úthálózat mellett történő fásítás.

- PAKSI IPARI PARK Inkubátor és akcelerátor ház automata öntözőrendszerének tervezése és kiépítése, ágyáslétesítés, növényültetés, sövénylétesítés, csobogó építése növénykörnyezet kialakítással.

Kérjük tekintse meg referenciaképeinket a KÉPGALÉRIA menüpontban!

Bizalommal várjuk megkeresésüket:

Leber-Mogyorósi Dóra és Leber János